Luonnonhoitopelto edistää monimuotoisuutta - Seitapuro, Hanna; Herzon, Irina (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Ympäristötuen hakuaika jatkuu huhtikuun loppuun, joten nyt on aika pohtia luonnonhoitopellon perustamista.
Keywords: Ka; Ma; ympäristötuki; niityt; nurmet