Kuusentaimien ravinnetankkaus parantaa taimien juurtumista ja kasvua ensimmäisenä kesänä - Heiskanen, Juha; Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Selostus artikkelista: Heiskanen, J., Lahti, M., Luoranen, J. & Rikala, R. 2009. Nutrient loading has a transitory effect on the nitrogen status and growth of outplanted Norway spruce seedlings. Silva Fennica 43(2): 249–260.
Julkaisusatoa
Keywords: kuusentaimet; ravinnetankkaus