Regressiomenetelmien vertailu männiköiden läpimittajakaumien ennustamiseksi ojitusalueilla - Siipilehto, Jouni; Sarkkola, Sakari; Mehtätalo, Lauri (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Siipilehto, J., Sarkkola, S. & Mehtätalo, L. 2007. Comparing regression estimation techniques when predicting diameter distributions of Scots pine on drained peatlands. Silva Fennica 41(2): 333–349.
Tutkimusseloste
Keywords: Johnsonin SB-jakauma; estimointimenetelmät; läpimittajakauma; mänty; ojitetut turvemaat; regressioanalyysi; regressiomallit