Sukupolvenvaihdoksen tähystysleikkaus - Korkeaoja, Aapo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuka tahansa katutappelija tietää, että polveen sopivasti osunut isku vammauttaa varmasti. Iskun ei tarvitse olla kova: pikku taklaus tai harha-askel napsauttaa ristisiteen poikki tai kierukan rullalle. Suku, polvi ja niiden vaihdos vaappuvat tämän hazardin varassa, eikä ole mikään ihme, että välillä napsahtaa.
Keywords: Ma; sukupolvenvaihdos; rakennemuutos; luomutuotanto