Kuusikon juurikääpätartunnat voidaan pitää kurissa: kasvatushakkuut harvakseltaan ja itiölevintä estettävä tuoreille kantopinnoille - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Selostus artikkelista: Piri, T. & Korhonen, K. 2007. Spatial distribution and persistence of Heterobasidion parviporum genets on a Norway spruce site. Forest Pathology 37: 1-8
Keywords: juurikääpä; tuhojen torjunta