M-Planter -istutuslaitteen tuottavuus käytännön työolosuhteissa - Rantala, Juho; Laine, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista: Rantala, J. & Laine, T. 2010. Productivity of the M-Planter tree-planting device in practice. Silva Fennica 44(5): 859–869.
Tutkimusseloste
Keywords: koneellistaminen; koneistutus; kustannustehokkuus; metsänhoito; teknologia