Kantojen nosto vaikuttaa vapautuvan hiilen ja typen määriin uudistusalalla - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Selostus artikkelista: Palviainen, M., Finér, L., Laiho, R., Shorohova, E., Kapitsa, E. & Vanha-Majamaa, I. 2010. Carbon and nitrogen release from decomposing Scots pine, Norway spruce and silver birch stumps. Forest Ecology and Management 259: 390–398.
Julkaisusatoa
Keywords: hiilen vapautuminen; kantojen nosto; typen vapautuminen; uudistusalat