Jatkuvasatoinen ahomansikka vaatii pitkän kasvukauden - Hoppula, Kalle; Korpelainen, Ville (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Ahomansikan ammattimainen viljely maailmassa on melko vähäistä. Markkinat ovat pienet ja erikoistuneet. Muualla Euroopassa viljellyille ahomansikkalajikkeille Suomen kesä on liian lyhyt.
Keywords: Pu; Ka; ahomansikka; mansikat; sato; lajikkeet; viljely; kuukausimansikka