Laikkumätästyksellä äestystä parempi kannattavuus kuusen istutusaloilla - Uotila, Karri (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Opinnäyte: Uotila, Karri. 2008. Maanmuokkausmenetelmän yhteys perattavien puiden määrään ja uudistamisketjun kustannuksiin kuusen (Picea abies) istutusaloilla. 68 s. + liitteet. Pro gradu -työ. Helsingin yliopisto. Metsäekologian laitos.
Keywords: kannattavuus; kuusen istutus; laikkumätästys; äestys