Lentonoki leviää ohrapelloilla - Skogster, Hanna; Kortemaa, Hanna (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Ohran lentonoki on yleistynyt viime vuosina rajusti. Ohralajikkeiden välillä on kuitenkin eroja alttiudessa lentonokeen. Lentonoki torjutaan peittaamalla siemen.
Keywords: Ta; ohra; kasvitaudit; sienitaudit; lentonoki; lajikkeet; peittaus; torjunta; jyvät; kylvösiemen