Ensiharvennuksen ja puun metsikköaseman vaikutus männyn sädekasvuun ja puuaineen tiheyteen - Peltola, Heli; Kilpeläinen, Antti; Sauvala, Kari; Räisänen, Tommi; Ikonen, Veli-Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Peltola, H., Kilpeläinen, A., Sauvala, K., Räisänen, T. & Ikonen, V-P. 2007. Effects of early thinning regime and tree status on the radial growth and wood density of Scots pine. Silva Fennica 41(3): 489–505.
Tutkimusseloste