Varaudu vahingon varalta - Rissanen, Päivi (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Maatilojen koko on kasvanut viime vuosina nopeasti. Myös tuotantotekniikka on kehittynyt, ja samalla maataloustuotannosta on tullut haavoittuvaa. Maataloudessa tulevia tapahtumia ei koskaan pystytä täysin ennustamaan. Niihin kannattaa silti varautua ennakolta.
Keywords: Ma; Ra; työturvallisuus; ammattitaudit; suojalaitteet; työsuojelu; työtapaturmat; maatilat; ensiapu; vahingot