Anu Harkki aloitti työnsä MTT:n tutkimusjohtajana - Nurro, Minna (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
MTT:n uusi tutkimusjohtaja Anu Harkki aloitti työnsä vuodenvaihteessa. Hän pitää vahvaa kotimaista maatalous- ja elintarviketutkimusta tärkeänä jo Suomen luonnonolojen erityisyyden takia.
Keywords: Ma; elintarviketutkimus; ilmastonmuutokset; ruokaturva; maatalouspolitiikka; kohdentaminen; Harkki