Arielle on uusi varhaisperunalajike - Kangas, Arjo; Anttila, Katja (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Lajikeluetteloon saatiin tänä vuonna satoisa varhaisperuna Arielle. Ruokaperunalajikkeissa jatkaa tuttu kolmikko: Van Gogh, Nicola ja Asterix, mutta niillä on myös kilpailijoita. Tärkkelysperunalajikkeissa Posmo ohitti viljelyalassa Saturnan.
Keywords: ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; peruna; ruokaperuna; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys