Viherlannoituksesta enemmän tehoa - Känkänen, Hannu; Kymäläinen, Maritta; Nykänen, Arja (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Viherlannoitus tuo viljelykiertoon vaihtelua samalla kun palkokasvien ilmasta sitoma typpi korvaa kalliita keinolannoitteita. Tuotetun biomassan määrä ja typpipitoisuus ovat oleellisia tekijöitä viherlannoitusarvon kannalta.
Keywords: Ka; viherlannoitus; typpi; palkokasvit; virnat; apilat; biomassa; raiheinät