Soijaerien valkuaisarvoissa on eroja - Laurinen, Pasi (Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2001)
Rehuksi tarkoitettujen soijatuotteiden rehuyksikköarvo ja valkuaispitoisuus vaihtelevat huomattavasti. Koska soija hankitaan valkuaistäydennykseksi, ostopäätös kannattaa tehdä soijerän sisältämän valkuaisen hinnan perusteella.
Keywords: Ko; soija; valkuainen; sika; rehut