Luonnonmukaisen tuotannon tutkimusseminaari : esitelmät : Jokioinen 25. - 26.2.1997 - Salo, Riitta (toim.) (Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Tähän julkaisuun on koottu 25.-26.2.1997 pidetyn Luonnonmukaisen tuotannon tutkimusseminaarin esitelmät. Seminaarin aiheita ovat mm. Märehtijöiden luomuruokinta, Laiduntaminen luonnonmukaisessa kotieläintaloudessa, Ehdotuksia luonnonmukaisen kotieläintalouden tekijöiksi, Luonnonmukainen vihannestuotanto - mitä pitäisi kehittää?, Sipulin luonnonmukainen tuotanto OVI-tiloilla, Porkkanan satotasoihin vaikuttaneita tekijöitä OVI-tiloilla kasvukaudella 1996, Luonnonmukainen marjantuotanto, Luonnonmukaisen ja tavanomaisen viljelyjärjestelmän vertailu eri talouden tasoilla, Rikkakasvien torjunta luomuvihannesviljelyssä - esimerkkinä liekitys sekä Kasvitautien hallinta pelto- ja puutarhakasvien luomuviljelyssä.
Symposium on organic production and research
Keywords: Ka; Pu; Ta; Ko; seminaarijulkaisut; luonnonmukainen kotieläintuotanto; luonnonmukainen maataloustuotanto; luonnonmukainen viljely