Kuusiyksilöiden vaikutus metsämaan mikrobeihin - Rajala, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Rajala, T. 2008. Responses of soil microbial communities to clonal variation of Norway spruce. Dissertationes Forestales 58. 50 s.
Väitöskirjaseloste