Nestemäiset etanoliteollisuuden sivutuotteet sonnien ruokinnassa - Huuskonen, Arto (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Valkuaislisäyksestä on lihanaudoilla yleensä vain vähän hyötyä, kun ruokinnassa käytetään hyvälaatuista nurmisäilörehua sopivan energiarehun kera. MTT:n tutkimuksen perusteella myöskään sulavuudeltaan keskinkertaista nurmisäilörehua käytettäessä valkuaislisä ei anna merkittävää tuotosvastetta yli puolivuotiaiden sonnien ruokinnassa.
Keywords: Ko; sonnit; nautakarja; etanoli; ruokinta; rehut; tärkkelys; rankki; ohra; naudanlihantuotanto; ohravalkuaisrehu; tiivistetty tärkkelysrankki; valkuainen