Nautakarjatalouden tuloskehitys vaihtelee - Tauriainen, Jukka; Rantala, Olli (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Nautakarjatalouden tuotannonhaarojen talouskehityksessä on selkeitä eroja. Maitotilat ovat parin viime vuoden aikana joutuneet melkoiseen hintaturbulenssiin.
Keywords: Ma; nautakarjatalous; tulos; kannattavuus; hintakehitys; investoinnit