Kotimaiset metsämarjat - luonnonvoimaa! - Peltola, Rainer (Luonnonvarakeskus, 2022)
Suomesta löytyy 37 syötäväksi kelpaavaa luonnonmarjalajia, kenen hyvänsä poimittavaksi.
Keywords: luonnonmarjat; metsämarjat; marjastus