Hyppivät ja hohtavat metsäympäristössä - Pouttu, Antti (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Kirja: Kari Heliövaara, Ilpo Mannerkoski, Jyrki Muona, Juha Siitonen & Hans Silfverberg. 2014. Hyppivät ja hohtavat. Suomen sepät, sepikät, rikkasepät ja jalokuoriaiset. Metsäkustannus. 343 s.
Kirja-arvostelu
Keywords: kirjallisuuskatsaukset; kovakuoriaiset