NAP tuo vihannesviljelyyn integroidun kasvintuhoojien hallinnan - Aaltonen, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
EU ohjaa jäsenmaitaan kohti torjunta-aineiden kestävää käyttöä. Avomaan vihannesviljely on peltokasvituotannon intensiivisimpiä muotoja. EU:n kasvinsuojelupolitiikan tavoitteena on vähentää sen aiheuttamaa ympäristökuormaa.
Keywords: Pu; Re; Euroopan unioni; kasvinsuojelu; avomaan vihannesviljely; terveysriskit; ympäristöriskit; kuluttajat