Kasvinsuojeluaineet ja työsuojelu - Harala, Eevamaria; Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Artikkeli on koostettu Milja Mäkisen (Työterveyslaitos) esitelmästä, jonka hän piti syyskuussa 2008 Metsätaimitarhat ja kasvinsuojelu -kurssilla
Keywords: kasvinsuojelu; työsuojelu