MTT Maaningalla tutkitaan maissia - Niiranen, Riitta (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Parviaisen maissikokeet innostivat pienimuotoiseen maissikokeeseen myös MTT:n Maaningan tutkimusasemalla.
Keywords: Ka; Pohjois-Savo; maissi; viljely; erikoiskasvit; sadonkorjuu; lajikkeet; viljakasvit; rehumaissi; sokerimaissi; bioenergia; rehukasvit