Metsätaimitarhalla modostuvat biojättet kannattaa kompostoida - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus opinnäytteestä: Anna-Maria Veijalainen. 1999. Biojätteen kompostointi metsätaimitarhoilla ja kompostointiprosessin vaikutus juurilahoa aiheuttavaan yksitumaiseen Rhizoctonia sp. -patogeeniin. Ympäristötieteen Pro gradu -tutkielma. Kuopion yliopisto. 79 s.
Julkaisusatoa