Kokoviljasäilörehulla taloudellista ruokintaa maidontuotantoon - Turunen, Harri (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Kokoviljasäilörehussa yhdistyvät nurmi- ja viljatuotannon edut. Viljelyssä voidaan nimittäin hyödyntää viljojen ravinnekäyttö- ja suojakasviominaisuudet, mikä antaa liikkumatilaa pellon- ja lannankäytölle. Korjuutyö voidaan tehdä säilörehutyökonein. Tuotantokustannukset pienenevät, mutta kokoviljan käyttömahdollisuuksiin ja kokonaistaloudellisuuteen vaikuttaa myös tukipolitiikka.
Keywords: Ma; Ko; kokoviljasäilörehu; säilörehu; ruokinta; lehmät; maidontuotanto; kannattavuus; tuotantokustannukset