Torjunta kannattaa taudinaroilla ohralajikkeilla - Vuorinen, Martti; Niskanen, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Lippulehtivaiheessa tehty tautiruiskutus on lajikekokeissa lisännyt eniten härmän-, verkkolaikun- ja rengaslaikunarkojen lajikkeiden satoa. Suurin hyöty on kahden vuoden kokeissa saatu lajikkeilla Arve ja Rolfi.
Keywords: Ka; ohra; kasvitaudit; torjunta; lajikkeet; härmä; verkkolaikku; rengaslaikku; lajikekokeet