Lyhytpäiväkäsittely parantaa kesällä istutettavien taimien kuivuudenkestävyyttä - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Luoranen, J., Helenius, P., Huttunen, L. & Rikala, R. 2007. Short-day treatment enhances root egress of summer-planted Picea abies seedlings under dry conditions. Scandinavian Journal of Forest Research 22: 384-389.