Uutta vadelman tuentaan - V-tyylille on vaihtoehtoja - Kauppinen, Sanna (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Vadelmakasvuston sidontaan käytetään tavallisesti Vtuentaa. Se ei kuitenkaan välttämättä ole tehokkain ja tuloksekkain tuentatapa. Gjerde-tuenta ja versojen latvojen taivutus ovat myös kokeilemisen arvoisia menetelmiä.
Keywords: Ka; vadelma; kasvusto; marjat; marjapensaat