Kaikki pintamateriaalit eivät kestä navetan rasituksia - Kuisma, Risto; Määttä, Jenni; Kymäläinen, Hanna-Riitta (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Tuotantotilojen puhtaudella on suuri vaikutus kotieläinten hyvinvointiin ja terveyteen. Helposti puhdistettavat ja likaa keräämättömät pintamateriaalit vähentävät eläinten sairastumisalttiutta ja parantavat myös navetan työviihtyvyyttä ja -turvallisuutta.
Keywords: Ra; navetat; pintamateriaalit; ruokintapöydät; käyttö