Vastapuidun ohran käyttö ei lisää sikojen E-vitamiinitarvetta - Suomi, Kaija (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1996)
Vastapuitua, uutta ohraa voidaan haitatta käyttää lihasikojen rehuseoksiin heti korjuun ja kuivauksen jälkeen. Rehutaulukon E-vitamiinilisäyssuositusta (40 mg/ry) ei tällöin tarvitse ylittää. Tavanomaisella rehulla ruokittaessa suositusta suurempi E-vitamiinilisäys ei parantanut lihan varastointikestävyyttä tai lihan laatua.
Keywords: Ko; sika; E-vitamiini; rehut; ruokinta