Mäntysolukon kestävyystutkimusta surmakka-sienelle laboratorio-oloissa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus opinnäytteestä: Minna Terho. 2000. Changes in dual cultures of embryogenic tissues of Scots pine and the pathogen Gremmeniella abietina. Metsäpatologian lisensiaattityö. Helsingin yliopisto, Kasvibiologian laitos.
Julkaisusatoa