Ilmastonmuutoksen ja metsänhoidon vaikutukset männyn monoterpeenipäästöihin ja neulasten sekundääriyhdisteisiin - Räisänen, Tommi (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Räisänen, T. 2008. Impacts of climate change and forest management on monoterpene emission and needle secondary compounds of Boreal Scots pine (Pinus sylvestris L.). Dissertationes Forestales 72.
Väitöskirjaseloste