Puulajeittaisten läpimittajakaumien ja tukkisaannon ennustaminen laserkeilausaineiston ja digitaalisen ilmakuvan avulla - Peuhkurinen, Jussi; Maltamo, Matti; Malinen, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Peuhkurinen, J., Maltamo, M. & Malinen, J. 2008. Estimating species-specific diameter distributions and saw log recoveries from ALS data and aerial photographs: a distribution-based approach. Silva Fennica 42(4): 625–641.
Tutkimusseloste
Keywords: digitaaliset ilmakuvat; laserkeilaus; läpimittajakauma; puulajit; tukkisaanto