Yhteistyö kirittäisi porotalouden kilpailukykyä - Saarni, Kaija; Nieminen, Mauri; Tuomisto, Jussi (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Poronlihalla on hyvä imago ja sille on paljon kysyntää, mutta porotalouden kannattavuus on silti alhainen. Paliskuntien aiempaa tiiviimpi yhteistyö toisi poromiehille neuvotteluvoimaa markkinoilla ja siten mahdollisuuden saada poronlihasta korkeampaa tuottajahintaa.
Keywords: Ko; Ma; poro; paliskunnat; tuottajahinnat; kannattavuus; kilpailukyky