Puutavaran autokuljetuksen ajanmenekki puunhankinnan nykytoimintaympäristössä - Nurminen, Tuomo; Heinonen, Jaakko (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Nurminen, T. & Heinonen, J. 2007. Characteristics and time consumption of timber trucking in Finland. Silva Fennica 41(3): 471–487.
Tutkimusseloste
Keywords: ajanmenekki; puunhankinta; puutavaran autokuljetus