Tuota tehokkaasti myös ympäristön vuoksi - Laurila, Ilkka P. (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Huoli ympäristöstä tulee määrittämään ihmiskunnan toimintaa yhä enemmän. Maailmaa kiertäneet tietävät, mitä tarkoittaa kun elintila ahtautuu, ympäristö saastuu, vesivarat ehtyvät, pelto suolaantuu tai maaperän arvokkaimmat osat lentävät pölynä ilmaan.
Keywords: Ka; Ys; kestävä kehitys; ympäristö; ympäristönsuojelu; tehokkuus; tuotanto; kuormitus; vesistönkuormitus; ilmastonmuutokset; kasvihuoneilmasto; hyvinvointi