Alavalotuksella tehoa tomaatin ja paprikan ympärivuotiseen tuotantoon - Näkkilä, Juha; Hovi-Pekkanen, Tiina; Tahvonen, Risto (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Tomaatti- ja paprikakasvuston valo-olosuhteiden tasoittaminen kasvuston alaosaa valottamalla lisää satoa ja parantaa valotukseen käytetyn sähköenergian käytön tehokkuutta niukan luonnonvalon aikaan talvella ja keväällä. Runsaan luonnonvalon aikaan alavalosta saatu hyöty jää pieneksi.
Keywords: Pu; tomaatti; paprika; kasvihuoneviljely; valotus; keinovalo; ympärivuotinen tuotanto