Suomen Metsätieteellisen Seuran satavuotisjuhlakirja - Tasanen, Tapani (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Halonen, T. 2009. Metsätyypeistä laserkeilaajiin. Suomen Metsätieteellinen Seura 100 vuotta. Suomen Metsätieteellinen Seura. 309 s. ISBN 978-951-651-254-2
Kirja-arvostelu