Sikojen lihantarkastus muuttuu kesäkuussa - Grönlund, Anna-Maija (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Sikojen lihantarkastus muuttuu kesäkuussa
Keywords: lainsäädäntö; lihantarkastus; elintarvikevalvonta; siat