Hyönteisiä lautaselle ja eläinten rehuun - Partanen, Kirsi (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Tulevaisuuden ruuantuotannon yllä leijuu monta uhkakuvaa: maailman väestönkasvu, ylikulutus, ilmastonmuutos ja uusiutumattomien luonnonvarojen hupeneminen. Hyönteisten kasvatusta tutkitaan jo monella taholla yhtenä mahdollisuutena vastata kasvavaan ruuan ja rehun kysyntään tulevaisuudessa sekä keinona vähentää eläintuotannon ympäristövaikutuksia.
Keywords: Ka; Ma; hyönteiset; rehut; valkuaistuotanto; rehulainsäädäntö