Kaksipuomisen istutuskoneen simuloitu tuottavuus - Laine, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Ersson, B. T., Jundén, L., Bergsten, U. & Servin, M. 2013. Simulated productivity of one- and two-armed tree planting machines. Silva Fennica vol. 47 no. 2 article id 958. 23 s. http://www.silvafennica.fi/pdf/article958.pdf
Julkaisusatoa
Keywords: istutuskone; koneellistaminen