Hirssin koeviljely onnistui - Saastamoinen, Marketta; Salo, Yrjö; Vuorinen, Martti (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Hirssit ovat eteläisten alueiden viljakasviryhmä, joka soveltuu gluteenittomana keliaakikkojen ruokavalioon. Viljahirssin lajikkeita testattiin viime kesänä menestyksekkäästi Varsinais-Suomessa.
Keywords: Ka; hirssit; lajikkeet; gluteeniton ruokavalio; siemensato; satotaso