Kasperit -verkkopalvelu avustaa kasvintuhoojien torjunnassa - Markkula, Irmeli (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Käynnistynyt kasvukausi on avannut MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) uudistetun KasperIT -verkkopalvelun. KasperIT -nettisivuilla julkaistaan tärkeimpiä viljoja, hernettä ja puutarhakasveja koskevat tuhoojaennusteet ja neuvoo tarkkailussa ja torjunnassa.
Keywords: Ta; kasvinsuojelu; ennuste; tuhoeläimet; torjunta; palvelut