Jatkuva kasvu on biotalouden mahdollisuus - ja rajoite - Järvenpää, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Biotaloudella tarkoitetaan biomassojen hyödyntämistä raaka-aineina ja energian lähteinä, biologisten prosessien hyödyntämistä tuotantoprosesseissa sekä tuotannon ja sen sivuvirtojen hyödyntämistä osana materiaalien kiertoa.
Keywords: Ra; Ta; biomassat; raaka-aineet; energiantuotanto; elintarviketuotanto; biojätteet