Suurimmat kaurasadot kasvavat Keski-Suomessa - Vuorinen, Martti; Högnäsbacka, Merja (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Kauralajikkeissa on tarjolla mielenkiintoisia uutuuksia: Peppi, Eemeli, Julius, Venla ja Effektiv. Uutuuksista satoisimmat lajikkeet ovat olleet Julius ja Effektiv, mutta myös muut uutuudet ovat satoisampia kuin Aslak ja Veli. Parhaiten kaura tuottaa satoa Keski-Suomessa.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; kaura; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys