Lihasiat ykkösrehulla 55-kiloisiksi - Siljander-Rasi, Hilkka (Rehuraisio, 2001)
MTT:ssä on viime vuosina tutkittu nopeakasvuisten sikojen valkuaisruokintaa. Lihasikojen uudet valkuaisruokintasuositukset pyritään saamaan nettirehutaulukkoon keväällä 2002. Uusi suositus lihasikojen alkukasvatusrehun sulavan lysiinin pitoisuudeksi on 9,5 grammaa rehuyksikössä. Alkukasvatuksen sopiva kesto on noin viisi viikkoa, eli kunnes siat painavat noin 55 kiloa.
Nimekkeen selvennys: Feeding of growing pigs up to 55 kg body weight.
Keywords: Ko; lihasika; aminohapot; ruokinta; fattening pigs; amino acids; feeding