Toleranssin mittaaminen auttaa parantamaan jalostusarvoa - Kause, Antti (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Uusi tilastollinen menetelmä auttaa torjumaan eläintauteja ja parantamaan toleranssia eläinjalostusohjelmissa.
Keywords: Ta; ka; sietokyky; resistenssi; taudinkestävyys; jalostus; disease tolerance; breeding