Muovihalli sopii lampaiden kasvatukseen - Kivinen, Tapani; Mustonen, Eeva (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
MTT:ssä selvitettiin uudenlaisen kevyen, kasvihuonetyyppisen lammashallin kustannuksia ja soveltuvuutta lampaiden kasvatustiloiksi. Ensimmäinen kevytrakenteinen demohalli rakennettiin pernajalaiselle lammastilalle syksyllä 2007. Tulokset ovat olleet lupaavia.
Keywords: Ko; lammas; maatalousrakennukset; lampolat; eläinsuojat; karitsat; kasvatus